[email protected] Min konto Logg inn

Vare 1 til 15 av totalt 1420

per side

Bruk synkende rekkefølge

XXL
XXL
XXL
XXL
XXL
XXL
XXL
XXL
XXL
XXL
XXL
XXL
XXL
XXL
XXL

Vare 1 til 15 av totalt 1420

per side

Bruk synkende rekkefølge

Tapeter - Kjøp tapeter på nettet

Leter du etter rimelige høykvalitetstapeter? Da har du kommet til rett sted! Vi selger skreddersydde tapeter online.

Vi har alt fra enkle billige tapeter til spesialbestilte tapeter produsert etter dine preferanser, vi bruker gjerne et mønster til kun din vegg, som kun selges til deg. Alle våre tapeter er av høyeste kvalitet uavhengig av pris. Våre billige tapeter er av det samme materialet som de ekslusive tapetene, forskjellen er at det kreves mer jobb å fremstille motivene, slik at produksjonskostnadene kan variere mye avhengig av fargevalget.

Vil tilbyr tapeter av absolutt toppklasse, våre tapeter er av typen non-woven (også kalt easy-up) som er veldig lett å henge opp med perfekt passform. Våre tapeter er produserte i Sverige med den nyeste latex-teknologien, som er en miljøvennlig vannbasert farge som etterlater en beskyttende finish på dine tapeter og gjør at de varer lenger og ikke blir like skitne. En annen fordel med tapeter produsert med lateksfarger er at de aldri gulner!

Hvorfor velge tapeter fra Tapetstore?

Vi er en innovativ tapetbedrift som ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for folk å tapetsere hjemmene sine.

Noen av punktene som skiller oss ut fra konkurrentene:

Tapet akkurat sånn som du vil ha den

Vet du hva slags tapet du vil ha, men kan ikke finne noe som stemmer overens med bildene i hodet ditt? Vår designer hjelper deg gjerne å utvikle motivet fra drømmene dine! Enten hjelper vi deg å lete frem et tapetmønster som stemmer overens med dine ønsker, eller så skaper vi det spesielt for deg.

Billige tapeter

Våre billige tapeter holder samme høye kvalitet som våre andre tapeter. Prisforskjellen kommer av lisenskostnader for bildet/tidsforbruk ved innhenting av bildet, fargeforbruket og produksjonstiden.

Tapeter online – å kjøpe tapeter online

Å kjøpe tapeter på nett har de siste årene blitt mye vanligere, ettersom det både er billigere og mer bekvemt å handle hjemmefra. Å kjøpe tapeter på nett er et klokt valg, da man både sparer tid og penger når man handler tapet på nettet.

Våre tapetkategorier

Nedenfor kan du se alle våre tapetkategorier. Vårt utvalg øker stadig, men for tiden er dette de vanlige tapetene vi har å tilby. Leter du etter en tapet med fotomotiv kan du kikke på våre fototapeter.