[email protected] Min konto Logg inn

Ofte stilte spørsmålr

Lurer du på noe angående kjøpet ditt eller våre tapeter, finner du mest sannsynlig svaret her. Finner du ikke svar på spørsmålet ditt kan du kontakte oss på chatten på hjemmesiden, på e-post eller Telefon: +46 10 - 101 80 90

Ofte stilte spørsmål

Produksjon

Hvordan produseres tapetene?

Våre tapeter er produsert ved hjelp av den nyeste teknologien i våre Latex-maskiner, helt miljøvennlig og av høyeste kvalitet. Alle bestillinger håndteres manuelt og sjekkes før levering.

Hvor produseres tapetene?

Fototapeter bestilt fra oss blir skrevet og produsert i våre egne lokaler i Midt-Sverige.

Bestilling

Hvordan bestiller jeg?

Hos oss har du muligheten til å både laste opp ditt eget bilde eller motiv og lage din egen bakgrunn. Det andre alternativet er å velge et bilde fra galleriet vårt. Nedenfor er to korte guider om hvordan du gjør det.

  • Fototapet av ditt eget bilde.

  • Fototapet fra galleriet vårt.

Hvem leverer tapetene?

Alle våre leveranser er gjort av UPS, helt hjem til deg på døren. I kassen kan du velge mellom to forskjellige fraktmåter:

Standard

Leveringstid: Innen 3-5 virkedager

Pris: 0:-

Ekspress

Leveringstid: Innen 3 virkedager

Pris: 195:-

Hvor lang er leveringstiden?

Vi prøver alltid å levere fototapeten din så fort som mulig. Hvis du velger standard frakt i kassen, produserer vi og leverer bestillingen innen 3-5 virkedager. Hvis du velger ekspress, har du din tapet innen 3 virkedager.

Hvordan lager jeg en egen tapet?

Du kan enkelt laste opp dine egne design, eller du sende bildet ditt til oss og vi vil hjelpe deg.

Hvilke bildeformater fungerer?

Du kan bruke JPEG, JPG, PNG, GIF samt BMP i vår bildeopplastning. Har du et bilde eller motiv i et annet format, for eksempel PDF, EPS, AI eller TIFF er du velkommen til å sende det til oss i en e-post slik at vi kan behandle ønskene dine manuelt.

Hvilken oppløsning er nødvendig?

Som et minimum kreves det at bildet er 3000px bred og 2000px høyt. En tommelfingerregel for å sikre at motivet ser bra ut, er at man ikke bør overstige 1px per mm. Det vil si at om din vegg er 240cm høy og 400cm bred, bør du ha et bilde som er minst 2400px høyt og 4000px bredt for å få best mulig resultat.

Priser og kostnader

Er frakten inkludert i prisen?

Ja, UPS Standard frakt på døren er inkludert på alle bestillinger! Ønsker du ekspresslevering tilkommer en ekstra kostnad på 195 kroner.

Hvor mye koster et eget motiv?

Egne motiver som du laster opp selv vil koste 295 kr/m2. Dette inkluderer etterbehandling og justering for å få bildet ditt klart for utskrift i henhold til dine ønsker og spesifikasjoner.

Hvilke betalingsalternativer er tilgjengelige?

Vi har ett betalingsalternativ.

Betalingskort/kredittkort