[email protected] Min konto Logg inn


Tapet / fototapet-inspirasjon til hjemmet

Fototapet-inspirasjon

Hjemmet er et sted hvor vi kan lade batteriene, slappe av og være oss selv. Her tilbringer vi mye tid med alle våre daglige aktiviteter, men også viktig sosial tid med familie og gode venner. De fleste av oss ønsker å dekorere hjemmet i henhold til vår personlige smak, så vel som eksisterende møbler, farger, former og andre detaljer.

Noen ganger kan det hende at du blir lei av dine gamle møbler, eller at det føles litt utdatert og trenger oppfriskning. Da kan man enkelt gjøre en betydelig endring bare ved å endre noen detaljer. I de senere årene har det blitt veldig populært å bruke fototapeter for å dekorere hjemmet. Ved hjelp av fototapeter har hver og en muligheten til å dekorere hjemmene sine med vakre motiver eller mønstre som bidrar til et unikt og personlig hjem. Fototapeter er et lekkert alternativ til en vanlig fondvegg, og gir hjemmet et originalt, friskt og moderne preg - med enkle midler.

Her på Tapetstore finner du fototapeter for alle slags rom:


SOVEROM

For god søvn og en avslappet følelse i soverommet er innredningen alfa og omega. Søvn er ekstremt viktig, slik at mye innsats bør legges i å dekorere soverommet på en måte som fremkaller fredelige og positive følelser, slik at du hver morgen våkner uthvilt og med et smil.

KJØKKEN

Liker å oppholde deg på kjøkkenet? Kanskje du er en hobbykokk med et brennende ønske om å prøve forskjellige spennende oppskrifter? En pen fototapet kan inspirere og stimulere deg mens du lager mat, og maten smaker definitivt bedre når den blir servert i vakre omgivelser. Du kan velge mellom mange forskjellige design og få ideer til kjøkkenet under Inspirasjon Kjøkken.

STUE

Stuen er i de fleste tilfeller hjemmets knutepunkt og det primære møtestedet, og er det rommet hvor vi tilbringer mye av vår våkne tid når vi er hjemme. Mange velger tidløse og klassiske veggmalerier til stuen, men flere og flere tør nå også å style stuen med moderne fototapet. Du kan finne mer inspirasjon til fototapeten til stuen under Inspirasjon Stue.

BARNEROM

Når du velger fototapeter til barnas rom bør du alltid ha barnets alder og interesser i tankene. I tillegg til at fototapet er en meget vakker interiørdetalj, kan det i tillegg være lærerikt, for eksempel med motiv som viser tusjer i forskjellige farger, bokstaver, eller kanskje et kart. Under Inspirasjon barnerom får du tips og ideer.

GARASJE

En garasje trenger ikke å være grå og kjedelig. Hvis du i tillegg bruker garasjen til mer enn bare å parkere bilen og henge opp hageredskaper, så har du en god grunn til å innrede garasjen med stil, og gjøre det mer trivelig ved hjelp av en fototapet. Er du ute etter inspirasjon til fototapeten til garasjen, kan du kikke under Inspirasjon garasje.

BADEROM

Et fototapet på badet er både trendy og skaper en helt ny følelse på det ellers ofte uinspirerende toalettet. Les mer om hvordan du kan få et moderne bad med en egnet fototapet under Inspirasjon Bad.

KONTOR

Dekorer kontoret med en fin fototapet som stimulerer kreativiteten og bidrar til et hyggeligere arbeidsmiljø. Under Inspirasjon kontor kan du lese mer om hvordan du kan style kontoret med fototapeter, og skape en arbeidsplass der alle kan trives.

ØVRIGE ROM

Fototapeter passer bra i alle slags rom, det gjelder bare å finne riktig motiv. Les mer under Inspirasjon øvrige rom for tips og for å bli inspirert. La fantasien løpe løpsk mens du er dekorerer hjemmets rom med fantastiske fototapeter, det er da du får det beste resultatet!