[email protected] Min konto Logg inn

Informasjon og tapetskole

Alt du trenger å vite!

I vår tapetskole får du tips om hvordan du med best resultat kan tapetsere den fototapeten du har valgt til akkurat ditt rom. Fototapeter er enkle å sette opp, og vi viser deg hvordan du gjør dette. Med våre råd vil du snart vite blant annet hvordan du best mulig kan håndtere tapeten slik at limet ikke havner på forsiden. Ingen avansert montering er nødvendig. I stedet for å ansette en møbeltapetserer eller å be en mer hendig person til å gjøre grovarbeidet mens du heller henger over skulderen deres og føre tilsyn med arbeidet, håper vi at du skjønner hvor morsomt det kan være å tapetsere!

Å gjøre en del av oppussingen og innredningen av hjemmet selv kan føles litt skummelt, spesielt dersom du ikke anser deg selv som særlig hendig, men med litt veiledning blir resultatet overraskende bra. Dessuten blir det faktum at det er du selv som har tapetsert veggen noe du kan tenke tilbake på, og du kan vise frem dine nye ferdigheter til dine venner og din familie! Våre tapeter er spesielt utvalgt for å være av høy kvalitet så vel som å være enkle å henge opp.

På Tapetstore kan du altså velge akkurat det designet du ønsker på din tapet, og deretter selv tapetsere veggene på egen hånd. I stedet for å henge deg opp i hvor tidkrevende det er å finne fin tapet og hvor mye arbeid som kreves for å lykkes med tapetsering, kan du altså enkelt velge fototapet hos oss, og ta tapetseringen i egne hender ved hjelp av vår tapetskole. Med bilder og tydelig tekst går vi igjennom hvert steg du skal gjennomføre, og viser deg alle fallgruvene og alle smarte triks som gjør at du kommer til å bli helt fornøyd med din nye fototapet. Alt du trenger å gjøre er å gå inn på vår tapetskole og lære det grunnleggende!

Informasjon

Er det noe du lurer på? Du vil finne svaret på de fleste av dine spørsmål i noen av kategoriene ovenfor.

Finner du ikke svaret du er ute etter kan du kontakte oss på:

  • Telefon: +46 (0)8 - 781 04 00
    Man-Tors:08:30-16:30
    Fredag: 08:30-15:30
  • E-mail: [email protected]
  • Eller via vår livechat her på nettsiden.