[email protected] Min konto Logg inn

Vare 1 til 15 av totalt 138

per side

Bruk synkende rekkefølge

XXL
XXL
XXL
XXL
XXL
XXL
XXL
XXL
XXL
XXL
XXL
XXL
XXL
XXL
XXL

Vare 1 til 15 av totalt 138

per side

Bruk synkende rekkefølge

Vann

En av faktorene som påvirker prisen på en bolig er beliggenheten. Er det i nærheten av vann stiger prisen. Både for boliger, villaer og leiligheter er det ganske store summer det handler om, og dessverre er det umulig at alle kan bo i nærheten av vann. I dag finnes det faktisk en løsning for de som virkelig ønsker å bo ved vannet, men er hemmet av økonomien eller boligkrisen. Løsningen er en fototapet som viser vann eller vakre utsikter som gjør at du kan nyte en fantastisk utsikt hver dag. Du velger hvordan og hvor du vil ha din fototapet. Du kan bruke disse tapetene på morsommere måter enn de mer tradisjonelle, og akkurat med utsikter kan det noen ganger være morsomt å være ekstra kreativ. Et fototapet bestilles på mål, så hvorfor ikke bestille dem i en mindre størrelse, slik at du kan skape et vindu i leiligheten? Det kan være en morsom løsning for å sette den lille tapeten på veggen og deretter sette opp vinduskarmer uten glass. Det vil virkelig gi effekten av at boligen din har en sjøutsikt.

Panoramavinduer

Småvinduer er vel og bra, men en fin utsikt fortjener et panoramavindu, så den vakre fototapeten med rolig vann gjør seg best på en stor vegg. Det finnes mange varianter av tapet med vann. Det kan være et bilde som viser en strand der bølgene slår inn, en vakker speilblank innsjø, et kraftig elvestryk, eller et kombinert bybilde der du har en bygning ved vannet. Det er herlig med store flotte bilder på veggen fordi de gir panoramautsikt. Fototapet med vann passer like godt i alle rom, tenk å våkne opp til en havutsikt med strålende sol hver morgen. Til og med på kjøkkenet er det fint med fototapeter, ettersom det gir et inntrykk av at du har byens beste utsikt. Om du vil ha Stockholms elv med det kongelige slottet med et vakkert fargespekter over himmelen på veggen ved spisebordet, er det lett å ordne. Du har alle muligheter til å tilpasse leiligheten akkurat slik du vil, i alle fall med tanke på veggene. Det finnes mange lekre tapeter å velge mellom, både i vakre farger og i svarthvitt.

Større rom

En stor fordel med fototapeter med vann er at de lurer øyet og gjør rommet større. Små rom kan se flere kvadratmeter større ut fordi fotografiet strekker seg mot en enorm horisont. Det er også mulig å forbedre disse effektene med de riktige møblene. Sett din favorittstol på et mykt og nydelig teppe foran tapeten, sett også noen gulvpotter med planter sammen med en god leselampe, og det kommer til å føles som om du sitter på en strand på en vakker sommerdag, selv om det er midt på vinteren. Interiørdesign spiller en viktig rolle for at fototapet skal kunne komme til sin fulle rett. Likevel er det ikke så vanskelig som mange tror, bare sørg for ikke å stille store møbler i veien. Sofaen kan plasseres foran en fototapet, men sørg for at tapeten sitter høyere opp og ikke på gulvnivå, slik at du får sett så mye som mulig av den. På et motiv av et hav eller en innsjø bør vannlinjen være over sofaen, ellers vil det være bare himmelen eller et bybilde.

Båter og vannsport

For de som liker vannaktiviteter, finnes det også fototapeter med mer action. Det finnes alt fra jetski til vindsurfebrett med fargerike seil. Et stort utvalg av vakre båter eller beroligende bilder av gamle robåter i vann, er fototapeter som passer godt i de fleste hjem. Båter er både vakre å se på, samtidig som de gir en følelse av frihet og ofte vekker vår reiselyst. Båtenes størrelse varierer, fra store historiske skip som minner om Vasa, eller den lille jollen i vannkanten. Det er lett å jobbe med fototapeter og de er beskyttet slik at fargene ikke vil falme, med andre ord vil havet alltid være blått.

Morsomme verdener i vann

I tillegg til de utrolig vakre utsiktene som vann tilbyr, finnes det enda mer fantasifulle verdener som kanskje først og fremst passer best i barnerommet. Det kan være ekte vannlandskap som minner om sommeren, men også helt fiktive verdener under vann, der det bor havfruer og andre mytologiske skapninger. Utvalget er stort når det gjelder fototapeter for barn, og ikke bare under kategorien som involverer vann. Vann tar opp den største delen av jordens overflate og mange vakre dyr lever i det. Vakker fisk blir en lekker tapet, for ikke å nevne de store hvalene! De er perfekt både i barnas rom såvel som i rommene som er ment for hele familien. Vann trenger ikke bare være samlet i gigantiske masser for å passe som et fototapet - en dryppende kran, en regndråpe som akkurat slår ned i bakken eller en vannrenne over asfalten er alle vakre å lime på veggen for å skape drømmerommet.