[email protected] Min konto Logg inn

Vare 1 til 15 av totalt 97

per side

Bruk synkende rekkefølge

XXL
XL
XXL
XL
XXL
XXL
XXL
XXL
XXL
XXL
XXL
XXL
XXL
XXL
XXL

Vare 1 til 15 av totalt 97

per side

Bruk synkende rekkefølge

Dyr

Det sies at dyr gjenspeiler vår personlighet, og det gjør også måten vi har innredet hjemmene våre på. Hva kan være bedre enn å kombinere de to? Fototapet er løsningen og er det mest trendy i interiørdesign. Fototapeter er tilgjengelige i forskjellige temaer, og ett av de mest populære er kategorien dyr. Det finnes mange forskjellige dyr som passer godt på veggene, det behøver ikke være et husdyr, men kan like gjerne være en mektig tiger eller en vakker sommerfugl. Å ha dyr på tapeten har vært populært i hundrevis av år, før var det ofte vakre fugler med fargerik fjærdrakt som ga liv og farge til tapeten. Menneskets beste venn, hunden, var også populær, og spesielt i England hvor hunden var umåtelig populær på grunn av sine ferdigheter i jakt. Hunden ble blant annet udødeliggjort i malerier, veggtepper og porselen.

Tegnede dyr

Du finner ofte tapeter med dyremotiv i rom som er innredet til barn. Fototapeter er tilgjengelige i ulike modeller, og i kategorien dyr til barnerommet finner du et stort utvalg. Det finnes tegnede eksotiske dyr som er både søte og oppfordrer til lek, men også undervannsverdener med kjente og ukjente dyr. Selvsagt spiller populære filmer inn på hvilke motiver som er ettertraktede. Sharks var en populær film for noen år siden, og i dag finnes det veggmalerier med flere av filmens karakterer. De er ikke alltid sukkersøte, men det finnes enda mer skremmende bilder for de som tør. Klassiske tegneseriedyr som Ole Brumm, Pusur og Snoopy går aldri av moten, men overlever alle trender. I de mindre barnas rom er det foreldrene som velger hvilken tapet som settes opp. Ofte er det da figurer som var kjære i deres egen barndom. Det kan være alt fra Emil til Jungeldyret Hugo. For barn som er eldre, er det viktig å la dem være involvert i valg til sitt eget rom. Vil barnet definitivt ha Hello Kitty på hennes fototapet istedet for sommerfuglene, som faller de voksne mer i smak, er det ikke så farlig, tross alt er det jo barnet som vil tilbringe tiden sin der. Fototapeter som inneholder fantasitemaer er fantastiske i den forstand at de ofte kan fungere som en dekorasjon når barnet leker. Undervannstemaet passer den lille piraten perfekt, og eksotiske jungeldyr morer både den blivende sirkusartisten såvel som omstreiferen på jakt etter nye eventyr.

Ville og vakre dyr

Med den nye teknologien er det nå mulig å forstørre bildene og lage fototapeter av dem. Dette betyr at malte eksotiske fugler som alltid har vært populære nå kan tapetseres opp i all sin prakt. Mange av dyrene i naturen har vakre mønstre i fargerike nyanser, noe fototapeten kan gjengi helt nøyaktig. En vakker klovnefisk vil være perfekt på veggen, akkurat som en svømmende skilpadde. For å unngå at rommet fylles med mange farger kan man dempe den generelle fargen på bakgrunnen, eller gjøre det helt svarthvitt og i stedet la dyret lyse opp veggen uten konkurranse. Dyreriket er utrolig variert og kommer i alle farger, så det er et hett tips å bare la noen få farger skinne gjennom. En svart panter med glitrende grønne øyne blir en lekker bakgrunn for flere av hjemmets rom. Vi skandinaver er litt feige når det kommer til farge, fordi det ofte har vært ganske bleke toner på både møbler og vegger, med unntak av på 70-tallet. Med fototapetenes inntog holder dette på å endres, og flere og flere våger å la naturen og dyreriket flytte inn. Påfugler, sommerfugler og andre dyr med vakre farger gjør seg best i farge. Flere arter fra dyreriket gjør seg veldig godt som fototapeter, og det trenger ikke alltid være de mest majestetiske som elg, løver, elefanter eller bjørner. Noen ganger kan små dyr på bakken, som maur, biller eller slanger, passe utrolig bra rent interiørmessig.

Kjæledyret

En fordel med fototapeter er at de tillater deg å tapetsere med dine egne fotografier. Hestejenter som aller helst tilbringer sine dager i stallen, kan nå tapetsere veggene med sine kjære firbente venner. Du har dermed muligheten til å dekorere med et bilde av ditt eget kjæledyr som en sentral del av rommet. Det spiller ingen rolle hva slags kjæledyr eller husdyr det handler om, det viktige er hvor profesjonelt bildet som skal brukes til fototapetet er. Ei ku kan være veldig trendy med en talentfull fotograf, mens en amatør kan mislykkes selv med en søt liten kattunge. Heldigvis finnes det mange muligheter til å ta bilder av de kjære kjæledyrene, slik at man vanligvis finner ett og annet vellykket bilde. I dag gir kameraene i de nyere mobiltelefonene skarpe bilder, og de har vi jo alltid med oss, slik at man alltid har anledning til å ta bilder.